Alt som er bygget kan rives av AF Decom, og dette gjør vi på en sikker og miljøvennlig måte med høy grad av gjenvinning. Nå leter vi etter en ny kalkulatør som kan hjelpe oss med å vinne enda flere spennende oppdrag!

Vi lover deg et arbeidsmiljø med høy trivsel, i et fellesskap der du har store muligheter for kompetanseutvikling på tvers av fag. Ikke bare vil du være med å vinne spennende oppdrag – du vil også få utvikle deg selv på veien. Vi vil gi deg stort handlingsrom og varierende arbeidsdager. AF Gruppen satser dessuten på talent, og kanskje er du også en av våre fremtidige ledere?

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger. I tillegg vil du få muligheten til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. For oss er det viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

I AF Decom får du jobbe med hele prosessen ved å regne på tilbud; gjennomganger av konkurransegrunnlag, utføre befaringer, hente inn og evaluere tilbud og kalkulere anbud.

Vi håper du er:

  • Strukturert og selvstendig
  • Engasjert og en god relasjonsbygger
  • Effektiv og nytenkende

Du må også ha førerkort klasse B, og god skriftlig formidlingsevne. Det er en fordel om du har fagskole eller en bachelor innen ingeniørfag, eller erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

Kjenner du deg igjen i dette? Da håper vi at vi hører fra deg!