Som prosjektingeniør kulde i AF AeronMollier vil du bli engasjert i mange spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og du vil i stor grad styre din egen arbeidsdag under mottoet "frihet under ansvar." Du vil få mulighet til å arbeide som systemansvarlig for både nye installasjoner og vedlikeholds- og modifikasjonsoppdrag. Som medarbeider vil du være ansvarlig for kuldefaget i multidisipline prosjekter. Du vil delta aktivt i tilbudsarbeid og utvikle fremtidsrettede konsepter og løsninger i nært samarbeid med kunder og leverandører, herunder design og dimensjonering av kuldetekniske anlegg. Fremtiden er energioptimalisering og vi har stor fokus nye innovative og miljøriktige løsninger sammen med våre kunder.

Det må påberegnes noe reisevirksomhet både innenlands og utenlands, samt til offshore installasjoner. Du bør derfor tilfredsstille kravene til offshoresertifikat.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide kulde– og klimatekniske løsninger
  • Tilbudsarbeid
  • Delta i tilbudsarbeid med faglig kompetanse
  • Faglig ansvar i prosjekt gjennomføring
  • Utarbeidelse av nødvendig teknisk dokumentasjon
  • Kvalitets sikring av dokumentasjon fra underleverandører
  • Teknisk støtte ved installasjon og igangkjøring
  • Deltakelse på tester hos leverandører
  • Befaringer på installasjoner offshore

Ønskede kvalifikasjoner:

Stillingen ønskes besatt av en person med Bsc. grad eller tilsvarende innenfor kulde- og klimateknikk samt noen års erfaring innenfor faget. Det er viktig at du har god skriftlig og muntlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk.

Personlig egenskaper:

For å lykkes i rollen må du være initiativrik og resultatorientert. Du kjennetegnes av gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper, samt en sterk gjennomføringsevne. Videre trives du med å jobbe både selvstendig og i team.

En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Vi tilbyr

I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen. Vi er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg selv og innen nye fag- og ansvarsområder.  AF tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Her tilbys du også medeierskap i bedriften gjennom aksje- og opsjonsprogram.

Arbeidsted: Base i Stavanger eller i Bergen

Les mer om AF AeronMollier

Søknader vil bli behandlet fortløpende