AF Energi skal styrke byggkompetansen for å kunne påta seg flere totalentrepriser innen rehabilitering. Vi ser etter deg som ønsker å være med å prege videreutviklingen av vårt miljø innenfor rehabprosjekter.

Porteføljen Rehabprosjekter utfører rehabilitering og energieffektiviseringsprosjekter i størrelsesorden 2-60 MNOK. Med energi i fokus utfører vi rehabilitering av tekniske anlegg og bygningsmassen for øvrig. Energi er vår kjernevirksomhet, men for å nå våre mål om flere og større prosjekter innen rehabiliteringssegmentet ønsker vi å styrke vår kompetanse på byggfaget. Som prosjektleder i Rehabprosjekter med byggfagkompetanse vil du få mulighet til å være med på denne reisen. Du vil jobbe i et engasjert team med dyktige kollegaer som er motiverte til å løfte porteføljen til nye høyder.

Personlige egenskaper:

Du er fremoverlent og motivert for å utvikle vår satsning videre. Du samarbeider og kommuniserer godt og liker å løse oppgaver sammen med andre. Du har i tillegg en selvstendig driv til å lykkes godt med det du foretar deg og erfaring fra å planlegge og gjennomføre større prosjekter.

  • Solid gjennomføringsevne med sterkt eierskap til prosjekter og oppgaver
  • Resultatorientert med kommersielt fokus
  • Proaktiv og initiativrik

 Kvalifikasjoner:

Du har minimum 3 års relevant arbeidserfaring, helst fra prosjektbasert virksomhet.

  • Relevant utdannelse på bachelor- eller masternivå
  • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
  • Relevant ledererfaring er ønskelig
  • Erfaring med kalkulasjon er et pluss

Vi tilbyr:

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på gode muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Rikke Bjørnland. 

AF Energi har et bredt tjenestespekter innenfor energi og tekniske fag. Våre kunder skal oppleve at design, installasjon og drift henger sammen. Med solid kompetanse langs hele livssyklusen for en energiløsning er helheten en av våre fremste styrker. Vi hjelper våre kunder med å redusere energiforbruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi satser på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet.

I tillegg er AF Energi en entreprenør som kan påta seg store tekniske entrepriser og totalentrepriser med bygningsarbeider. Vi har egne fagarbeidere for rør og elektro, og mange samarbeidspartnere vi gjennomfører prosjekter med.

Søknader vurderes fortløpende.