Vi har akkurat vunnet flere store offentlige konkurranser som bl.a. Vikingtidsmuseet og Tøyenbadet, og ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen grunn og betong for spennende prosjekter i vår portefølje.

Som Driftsleder betong hos oss vil du få det operative ansvaret for å lede driften av grunn- og betong arbeidene i et av våre store prosjekter. Du vil ha ansvar for oppfølging og koordinering av underentreprenører og leverandører, samt planlegging mot sideentreprenører. Du har kjennskap til Lean-metodikk for bruk i produksjonsplanlegging- og styring, og du brenner for høy produksjon. Sikkerhet er sentralt i vår produksjon, rett vedkommende må kunne være en fanebærer for gjennomgående høye krav til sikkerhet. 

Kvalifikasjoner

Rett kandidat bør ha minst 5 års erfaring fra prosjekter med komplekse grunnforhold og plasstøpt betong med utførelse og oppfølging av produksjon, herunder ansvar for planlegging, kvalitet- og sikkerhetsarbeider i byggeprosjekt. Kandidater uten inngående betongerfaring vil ikke bli vurdert til denne stillingen.

Personlige egenskaper

Vi leter etter en detaljorientert person med evne til å se det store bildet. Du ser muligheter og forbedringsbehov. Du er dyktig til å prioritere, samt god på å lede og motivere dine kollegaer.

For å lykkes i denne rollen bør du ha gode samarbeidsevner, og være serviceinnstilt og tålmodig. Du bør være flink til å formidle din kunnskap og bidra til den gode kulturen vi er så stolte av i AF.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte HR-sjef Sif Løvdal på 45786585