AF Gruppen ønsker å fortsette veksten hvor økte prestasjoner og lønnsomhet setter store krav til kvalitet. Det er avgjørende at vi evner å utvikle vår kvalitetskultur og vårt solide fokus på systematikk fremover. Vi søker nå etter deg som kan drive forbedringsprosesser og støtte forretningsenhetene i kvalitetsarbeidet.

Du er strukturert, god til å kommunisere, har gjennomføringskraft og relevant erfaring.

Kvalitetsleder Konsern utvikler kvalitetsarbeidet i AF Gruppen ved å:

  • Utvikle ledelsessystemet i AF Gruppen
  • Støtte kvalitetssjefene i forretningsenhetene
  • Drive forbedringsprosjekter som støtter AFs strategiske mål
  • Drive opplæring innen kvalitet
  • Gjennomføre interne revisjoner
  • Være en faglig ressurs og formidle kvalitetsfaget i organisasjonen
  • Tilrettelegge for økt bruk av digitale verktøy og forbedring av tilhørende arbeidsprosesser

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med høyere utdanning og erfaring fra forbedring-, kvalitet- eller HMS-arbeid. Det er en fordel om du også har erfaring fra samme eller liknende bransje og gjerne fra bygg eller anleggsprosjekter. Gode kommunikasjonsferdigheter vil være essensielt i rollen.

Personlige egenskaper

Vi leter etter deg som brenner for kvalitet og er systematisk med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Du er god til å formidle og jobbe på tvers i organisasjonen. Du motiveres av å drive forbedringsprosjekter og har evne til å se helheten samtidig som du har et blikk for de viktige detaljene.

Rollen krever en stor grad av selvstendighet, at du er serviceinnstilt og har endringsvilje. Du må samtidig være smidig og ha gjennomføringskraft når endringer skal gjennomføres i organisasjonen.

Stillingen rapporterer til Kvalitetssjef Konsern. Arbeidsted er AF Gruppens hovedkontor i Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.