I AF er vi kjent for vår nysgjerrighet og for å være en pådriver for en bedre og mer fremtidsrettet bransje. Vi er allerede godt i gang med bruk av BIM, men vi trenger stadig nye ansatte for å styrke oss på dette området. Vi ønsker nå å spisse vår kompetanse og videreutvikle bruk av BIM i prosjektene våre. Vi er ute etter deg som brenner og ser muligheter for dette. Du har over gjennomsnittet IT forståelse, i tillegg til sterk kunnskap og interesse for faget.

Arbeidsoppgaver: 
Som BIM Tekniker vil sentrale arbeidsoppgaver være utvikling og oppfølging med digitale verktøy særlig innen modellering og fremdriftsplanlegging av prosjekter i kalkulasjons-, prosjekterings- og byggefasen. Det er ønskelig at du kjenner til og behersker Solibri Model Checker, Revit eller ArchiCAD eller tilsvarende modelleringsprogram. Du har også gjerne erfaring med Syncro eller lignende prosjektledelsesverktøy for 4D. For fremdriftsplanlegging ser vi verdien av å benytte BIM-modeller i kombinasjon med LEAN-metodikk for å oppnå best mulig styring av fremdrift og logistikk.

Kvalifikasjoner: 
Vi søker deg som har evnen til å tenke helhetlig, kommersielt og er opptatt av å ivareta sikkerhet. Du er strukturert, engasjert og involverende og er opptatt av å levere topp kvalitet. I tillegg må ha evnen til å utfordre rammebetingelsene i byggebransjen. Du må være nysgjerrig, kontaktsøkende og ha et driv for å lykkes godt med det du foretar deg. Du har fagskoleutdanning innen BIM, eller høyere teknisk utdannelse fra høyskole eller universitetsnivå. Relevant erfaring fra bransjen vil være en fordel.

Arbeidssted: 
En av stillingene vil inngå i prosjektteamet som skal bygge nytt sykehus i Drammen, og arbeidssted vil i hovedsak bli på denne byggeplassen. Andre prosjekter vil være i Østfold og Akershus.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.