Som et viktig ledd i utviklingen av vår totalportefølje søker vi nå en erfaren ettermarkedssjefSom ettermarkedssjef vil du få en viktig rolle med ansvar for oppfølging av kunder og gjennomføring og ledelse av våre ettermarkedsprosjekter. Du vil også være en viktig del av enhetens forbedringsarbeid.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Lede og utvikle enhetens ettermarkedsavdeling med henblikk på å standardisere arbeidsmetodikk, rapportering og erfaringsoverføring
  • Være med på forbefaring av prosjekter
  • Administrere og gjennomføre garantibefaringer
  • Organisere og administrere utbedringsarbeider
  • Økonomiansvar for ettermarkedsprosjekter
  • Ansvarlig for internettbasert avvikssystem
  • Bistå å definere mål for kundetilfredshet


Kvalifikasjoner:

Du har mange års erfaring fra byggebransjen og god kjennskap til bruk av norsk standard og gjerne bustadoppføringslova m.m. fra tidligere. Ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole er ønskelig. Du har også generelt gode IT-ferdigheter.

Personlige egenskaper:

Du vil få en viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter, leverandører og ikke minst våre kunder. Du trives godt med å skape og pleie gode relasjoner, er positiv og trives med å ha mange baller i luften samtidig. Du er profesjonell, strukturert og løsningsorientert samt har gode formuleringsevner, både muntlig og skriftlig. Du er en god organisator og inspirator, jobber analytisk og strukturert og tar tydelig eierskap til ansvarsområdene dine. Du er selvgående og har høy gjennomføringsevne. Videre er du nysgjerrig av natur og opptatt av forbedring og utvikling.

Vi tilbyr:

AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.