Konsernets finansavdeling ønsker nå å ansette en ny konserncontroller. Personen skal bidra til god økonomistyring i AF Gruppen gjennom å bistå med økonomistyring i forretningsenheter og prosjekter, samt gjennomføre analyser på konsernnivå. Personen må ha god forretningsforståelse og interesse for operasjonelle problemstillinger.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Økonomisk oppfølging av konsernets virksomheter og forretningsenheter
 • Bistå med økonomistyring i forretningsenheter og prosjekter
 • Bistå med utarbeidelse av kvartalsrapport og presentasjon
 • Gjennomføre analyser og yte bistand for konsernledelsen
 • Gjennomføre økonomisk due diligence ifm kjøp av virksomheter
 • Delta i budsjett- og strategiprosesser
 • Delta i kvartalsgjennomganger i forretningsenhetene

Kvalifikasjoner:

 • Mastergrad innenfor økonomi/finans
 • 2-5 års arbeidserfaring, gjerne som konsulent eller business controller fra større konsern
 • God regnskapsforståelse
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig
 • Gode kunnskaper i Excel og PowerPoint
 • Erfaring fra oppkjøpsprosesser vil være en fordel

For å lykkes i rollen ser vi at du er svært analytisk og har god forretningsforståelse. Du vil få et utstrakt samarbeid med hele konsernets ledelse, så dine personlige egenskaper vil bli vektlagt nøye. Den rette kandidaten har gode samarbeidsegenskaper, jobber strukturert, er selvgående og initiativrik.

Stillingen kan tilpasses den rette kandidatens kompetanse og erfaringsnivå, og vil rapportere til avdelingsleder konserncontrolling. Arbeidssted er Oslo, men noe reisevirksomhet må påregnes.

AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på gode muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Du vil også få anledning til medeierskap; alle ansatte får tilbud om å delta i AF Gruppens aksje- og opsjonsprogram.