Er du interessert i å bli en del av en spennende entreprenørbedrift i vekst med store utviklingsmuligheter? Da kan dette være stillingen for deg. For å styrke AF Gruppens elektroavdeling søker vi nå etter en dyktig elektroformann/serviceleder som vil være et sentralt kontaktpunkt for montører som jobber mot byggeprosjekter i Oslo og omegn.

Arbeidsoppgaver:

  • Tilbudsberegning og fakturering
  • Support til ulike prosjekter
  • Prosjektering, beregning og dokumentasjon
  • Elektronisk timeføring
  • Ansvar for mottak- og leveringskontroll


Kvalifikasjoner:

  • God teknisk forståelse som tekniker/erfaren montør
  • Erfaring med kundebehandling
  • Kjennskap til midlertidige elektriske anlegg for byggeprosjekter og jordingsanlegg
  • Erfaring med Febdok og tegneprogram for å lage riggplaner (eks. Autocad)
  • Fagbrev gr. L er et krav


Du kjennetegnes av å være strukturert og serviceinnstilt, og ikke minst har du en selvstendig driv til å gjennomføre gode prosjekter. Det er viktig for rollen at du er en god relasjonsskaper og at du trigges av å oppnå resultater sammen med andre. Det er også viktig for oss at du er strukturert og beholder roen i en hektisk hverdag.

En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Arbeidssted vil være Haga i Nes kommune, ca. 50 km nord for Oslo. De fleste prosjektene er i området rundt Oslo, men det kan blir reising til andre områder i perioder. Stillingen som Elektroformann/serviceleder vil bli lagt under vår Elektrosjef.

Vi tilbyr:

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning, gode forsikringsordninger og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.