AF Anlegg er i solid vekst, og med nye kontrakter innenfor samferdsel, olje- og energisektoren har vi behov for flere dyktige medarbeidere.

Vi trenger stadig driftige personer til viktige roller i vår innkjøpsorganisasjon, og søker nå en innkjøpskoordinator til vårt prosjekt i Stockholm - E4 Förbifart Stockholm, entreprise FSE 305 Bergtunnlar Lovö. Vi søker deg med høyere utdannelse innen ingeniør- eller økonomiske fag, som har god forståelse for både tekniske og økonomiske problemstillinger, god økonomisk teft og som evner å se innkjøpets totale kostnadsbilde.

Arbeidsoppgaver

Som innkjøpskoordinator har du en viktig rolle med påvirkningskraft på de økonomiske resultatene i vårt prosjekt. Du vil jobbe tett opp mot prosjektledelsen i oppstarts- og gjennomføringsfasen, og bistå i innkjøpsrelaterte arbeider. Arbeidsoppgavene inkluderer ansvar for planlegging, oppfølging og gjennomføring av innkjøp, herunder:

 • Oppdatere innkjøpsplanen.
 • Oppdatere SharePoint og sikre at alle dokumenter delt med kunden lagres der.
 • Innhente nødvendige dokumenter og opplysninger for kontinuerlig kontroll av leverandører; Bisnode kredittsjekk, foretakssjekk hos det svenske skatteverket og skulder hos Kronofogden.
 • Administrere interne behovsmeldinger fra produksjonen.
 • Utarbeide forespørsler.
 • Løpende innkjøp av forbruksvarer med leverandører AF ikke har avtaler med.
 • Lage bestillinger og sende innkjøpsordre på utvalgte avtaler.
 • Mottak og arkivering av pakksedler for mottatte varer
 • Fakturakontroll: Avstemme fakturaer – følge opp
  • Mengdekontroll faktura mot pakksedler
  • Priskontroll mot tilbud og inngåtte avtaler
  • Kontering fakturer
  • Oppfølging reklamasjoner
 • Andre oppgaver i innkjøpsteamet

Kvalifikasjoner

Innkjøpsprosessene er avgjørende for prosjektets økonomiske resultater og fremdrift, og rollen som innkjøpskoordinatorstiller krav til både faglig kompetanse og de rette personlige egenskapene. 

Ønsket kompetanse:

 • Høyere utdanning innen tekniske og/eller økonomiske fag
 • Evne til å sette seg inn i tekniske beskrivelser og avklaringer med leverandører
 • Erfaringer med forhandlinger og innkjøp
 • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen er en klar fordel
 • Meget god kjennskap til datasystemer og bruk av data som arbeidsverktøy, beherske Excel meget godt
 • Meget gode svensk og engelskkunnskaper skriftlig og muntlig

Personprofil

Som person er du analytisk, strukturert, arbeider systematisk og klarer å håndtere flere baller i lufta, samtidig som du klarer å prioritere oppgaver og har sterk driv etter å levere gode resultater. Av natur har du en tydelig kremmerholdning, og du er en god forhandler, trygg i formidlingsrollen, pålitelig og profesjonell. Du trives med samarbeid, og er en sosial og utadvendt person det er lett å komme i kontakt med. Du er løsningsorientert og setter deg lett inn i tekniske beskrivelser og kontraktskrav relatert til innkjøp av produkter og tjenester (underentrepriser). Du har en god juridisk forståelse. Du er tydelig og tør å ta en «fight». 

Vi tilbyr

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.  

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.