AF Bygg Østfold søker nå etter flere dyktige ledere som synes det er spennende å arbeide med entreprenørskap innen større nærings- og boligprosjekter.

Vi søker etter ledere i flere kategorier:

  • Prosjektleder
  • Anleggsleder
  • Prosjekteringsleder
  • Kalkulatør med BIM erfaring 

Vi tror du kjennetegnes ved at du er nysgjerrig, liker utfordringer, samt trives med å få ansvar. Du har høyere utdannelse og gjerne relevant erfaring fra bransjen, og ønsker å være med å utvikle AF Bygg Østfold videre. Du har bostedsadresse med relativt kort reisevei til Follo og Østfoldområdet og trives med til å jobbe i team, der du får stor mulighet for varierte ansvarsområder og oppgaver. Du må kunne kommunisere godt på norsk muntlig/skriftlig for å bli vurdert.  

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer hos en solid entreprenør. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.