AF Bygg Østfold er i vekst og i den forbindelse har vi behov for en Kalkulatør med erfaring og teft for byggebransjen. Som kalkulatør hos oss vil du bli involvert i hele tilbuds- og kalkulasjonsprosessen. Du vil få ansvaret for å gjennomgå konkurransegrunnlaget og presentasjon av dette. Som kalkulatør stilles det krav til at du kan jobbe systematisk med innhenting og evaluering av tilbud fra underentreprenører og leverandører, samt kalkulasjon av tilbud i dataverktøyet ByggOffice.

Vi søker deg som har kommersiell teft og erfaring med innkjøp. Du har gjerne erfaring med flere kontraktsformer og en genuin interesse for å komme frem til gode løsninger. Erfaring fra bygg og anleggsbransjen er en fordel. Du er systematisk, strukturert, har gode skriftlige og muntlige ferdigheter samt høy grad av integritet.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av fag. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktig og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få muligheten til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Arbeidssted vil være ved AF Bygg Østfolds kontor i Råde.